Skip to main content

Enquête minima regelingen

De cliëntenraad wil graag op de hoogte blijven van zaken waar u, als minima, mee te maken heeft. Wij willen u graag enkele vragen stellen over de minima regelingen en voorzieningen in de gemeente Hengelo, Borne en Haaksbergen.

Wij waarderen het als u even de tijd wilt nemen om uw antwoorden toe te lichten, maar het is niet verplicht. Uw antwoorden worden vertrouwelijk behandeld.

U vindt de enquête hier.

 

One thought to “Enquête minima regelingen”

  1. Er is iets wat ik niet begrijp, mijn kinderen wonen thuis ,ik zit in de kostendelersnorm, huursubsidie weg 196€ en 290€ uitkering weg samen 486€ minder inkomen. Mijn twee kinderen moeten nu het huis uit omdat we het financieel niet redden, ze krijgen ieders 200€ huursubsidie , ik krijg weer 196 € huurs. En 290€ meer uitkering omdat ze het huis uit zijn. Er moeten twee huizen beschikbaar zijn voor mijn kinderen. Dat is 200+200+196+290=886€ wat er extra betaald gaat worden door de huursubs. en sociale dienst ,geven ze mij een uitkering voor alleenstaande 967€ en geen huursubsidie dan spaart de huursubsidie 596€ Uit en kunnen mijn kinderen gewoon thuis blijven, ben ik nou gek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.