Skip to main content

Bijeenkomst armoedebeleid en schuldhulpverlening

Wij nodigen u uit voor een bijeenkomst op woensdag 20 januari. Op deze bijeenkomst gaan wij de onderwerpen ‘armoedebeleid’ en ‘schuldhulpverlening’ bespreken.

De gemeente is bezig met het evalueren van deze onderwerpen. Ze bekijken of er wat moet veranderen. En als er wat moet veranderen, wat moet er dan anders. In december 2015 zijn deze onderwerpen op een politieke markt met raadsleden besproken. De cliëntenraad adviseert burgemeester en wethouders hierover. Voordat we dat doen, willen we het met ons klantenpanel en met u bespreken.

Wij willen graag horen wat u van het armoedebeleid vindt. Bent u tevreden over het sport- en cultuurfonds en over het kindpakket? Moet het anders? Ook willen we met u praten over de schuldhulpverlening. Wat vindt u van het aanbod? Mist u iets en zo ja, wat mist u dan?

Deze en andere vragen komen op deze avond aan bod. Uw mening is belangrijk. Wij zorgen er voor dat uw meningen en signalen bij de gemeente terecht komen. Wij hopen daarom dat u komt.

Plaats en tijd
U bent welkom op woensdagavond 20 januari om 19.30 uur, op de eerste etage van buurthuis ‘De Sterrentuin’, Neptunusstraat 51, 7557 XX in Hengelo. De zaal is om 19.15 uur open. De bijeenkomst duurt tot ongeveer 21.00 uur.
U kunt zich voor deze avond opgeven door te bellen naar 074-3490165 , door te mailen naar clientenraadhengelo@gmail.com of via facebook. Aanmelden is uiteraard niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.