Skip to main content

Uitnodiging informatiebijeenkomst klantenpanel

Zoals u wellicht hebt gelezen op onze website, is de Cliëntenraad Minima Hengelo van plan om een klantenpanel op te richten. Een klantenpanel is voor ons een manier om erachter te komen wat er leeft onder de inwoners van Hengelo en Borne met een laag inkomen.

Het kan zijn dat u moet rondkomen van een uitkering van de Sociale Dienst. Maar ook als u wel betaald werk verricht en daarmee financieel niet boven 120% van het minimum loon uitkomt, bent u bij ons welkom met uw vragen of opmerkingen.

Wat verstaan wij als Cliëntenraad nu precies onder het begrip ‘klantenpanel’? Dat willen wij u graag vertellen tijdens twee bijeenkomsten. Ook zouden wij een indruk willen krijgen van kwesties waar u op dit moment tegenaan loopt. Het uiteindelijke doel is dat uw stem gehoord wordt en dat wij vervolgens de nodige signalen aan de gemeente en de Hengelose politiek af kunnen geven.

De bijeenkomsten worden gehouden op 25 november aanstaande, op de 1e verdieping van Wijkcentrum De Sterrentuin, Neptunusstraat 51, 7557 XX in Hengelo. De eerste bijeenkomst start om 10.00 uur en duurt ongeveer tot 11.30 uur. De tweede bijeenkomst is op diezelfde dag, maar dan in de avond van 19.30 uur tot 21.00 uur. Beide bijeenkomsten hebben dezelfde inhoud. U kiest welk tijdstip u het beste uitkomt.

Graag ontvangen wij u met een kopje koffie of thee en iets lekkers.

Wij hopen u te zien op woensdag 25 november!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.